Com participar

Hi han diverses maneres de participar:

Penya col.laboradora: no asitirà cap representant, però l'agradiria que el nom de la penya aparegués a la revista commemorativa i rebre un obsequi per recordar-te que ho lamentaràs tota la teua vida no haver estat al Vé. Aplec de València, per això res més que ingresar 50 simbòlics euros al compte de La Caixa indicant el nom de la Penya.

Penya asistent: acudiràn representants, penyistes i un amic que me digué que volia vindre i que se farà de la penya d'açí no rés, a més a més del nom de la Penya, s'inclourà la directiva, la/es foto/s que vullgau aparegan a la revista i si hi ha alguna altra coseta benvinguda siga. Ingreseu 100 euros al compte de La Caixa, envieu per mail l'informació dades i fotos, i per supost no s'oblideu de posar el nom al fer l'ingrés.

Empreses: vullgués que la meua empresa figurés com col.laboradora del Vé. Aplec ciutat de València, donar a coneixer el meu producte mitjançant un anunci a la revista, així com a la cobertura que el diari SPORT farà dels mateixos a nivell nacional, els tamanys són un quart, mitja i pàgina sencera a 50, 100 i 200 euros respectivament. Si penses en algún altre tipus de col.laboració posa't en contacte per e-mail.

Asistents individuals:

esmorzar: només puc quedar-me al esmorzar. La visita del metge, no passa res, estàs convidat.

dinar: el dinar popular costa 10 euros i es farà a continuació de la degustació de vins, ingrés a La Caixa i que no se't oblide posar el nom.

Sopar de gala: el sopar costa 40 euros , ja hauràs vist el menú i el bo que estarà, com abans ingresas a la Caixa l'import indicant el teu nom (ja voràs com encara hi haurà gent que farà l'ingrés i no sabrem qui ho ha fet) per a xiquets hi ha un menú a 11 euros.

Hotel: El hotel que em pogut gestionar costa 66 euros l'habitació doble, per tant si dos amics volen compartir-la eixirien a 33 cadascun, això tindreu que confirmar-lo per mail i té que ser abans del 26 de mars que es la data final que em bloquegen les habitacions, el preu no inclou desdejuny i només tinc 10 habitacions per als 10 primers que escriguen, el pagament es farà al mateix hotel i per fer la reserva me tens que posar al e-mail...............efectivament el nom.

Visita a la Ciutat de les Ciències: l'entrada combinada costa només 8,5 euros que inclouria una projecció al Hemisfèric i la entrada al Museu Princep Felip, (altra ocasió organitzarem una visita a l'oceanogràfic), es pot fer us de l'entrada per tornar al Museu les voltes que siga el mateix dia.

La resta d'activitats no tenen cost: visita a la America's Cup, desplaçaments en autobús des de Sant Marcel.lí - l'hotel - al saló Benacher, cata de vins, col.loqui, esmorzars, jocs per als menuts...

EL NOMBRE DE COMPTE ÉS: 2100 1864 93 0200011417
no se si ho he dit però no s'oblideu de posar el nom vostre si sou asistents o el de la Penya si és el cas
Telèfons de contacte: Jerónimo (P.B. Burjassot) 670 748 726
Pako Sant Marcel.lí 651 033 166
P.B. San Marcelino 963 34 48 54