La Ciutat de les Ciències


Hem volgut aprofitar l'avinentesa per donar a coneixer la Ciutat de les Ciències, com que els actes principals del V Aplec discorren al dissabte, els que volien aprofitar el viatje per pasar el cap de setmana a València tenen una magnífica oportunitat de coneixer en un matí bastants coses del complex. Hem reservat unes entrades per ser grup a 8,5 €.

La Ciutat de les Arts i les Ciències es composa del Palau de les Arts que voreu per fora, L' Hemisfèric on voreu una projecció - ja conegem quina serà la pel.lícula i us pot asegurar que ens possarà els pèls de punta -, el Museu Princep Felip on voreu les exposicions permanents - les que donen temps perquè l'edifiçi té tres plantes i a tot no ens domarà temps- i L'Oceanogràfic que no incloguem per dos motius, el preu que pujaria molt i el temps que necesssitaríem per vore-lo seria massa per a penyistes que volen tornar a casa en bon hora, eixint a migdia. Si ets dels que o be viuen a prop o no tenen presa, per la vesprada pots tornar, a veure les exposicions que t'has deixat sense veure abans, sense tindre que pagar res més.

De totes maneres no penseu que si torneu amb amics o familiars ja teniu la meitat vist, perquè les projeccions canvien i les exposicions també, aprofiteu i emporteu-se plànols, telèfons de contacte i fullets explicatius.