PROGRAMA D'ACTES

Dia 25 divendres

al llarg de la vesprada recepció de penyistes que vullguen visitar la ciutat, allotjar-se als hotels i informar-les dels desplaçaments i altres.

a les 21 hores sopar de pa i porta a la seu de la penya Sant Marcel.lí per organitzar la gent per als actes del dia seguent.

Dia 26 dissabte

9:00 a 10:00 hores recepció de les penyes al carrer Dr. Royo Vilanova seu de la penya Sant Marcel.lí, esmorzar

10:30 hores descobriment placa commemorativa del X aniversari, on intervindrà la Uniò Musical de l'Horta

11:00 cercavila fins el poliesportiu La Rambleta on intervindran els equips de futbol 7 al camp de gespa artificial. Sant Marcel.lí contra un combinat de la Coordinadora de penyes barcelonistes de València i Marina Alta.

13:30 hores degustació de vins i caves de la empresa FCBWines a càrrec de En José Luís Vedoya a la seu de la P.B Sant Marcel.lí

14:30 hores dinar popular al carrer de la P.B Sant Marcel.lí (ticket 10€)

17:00 hores excursió gratuïta al port per fer un cop d'ull als edifiçis de la America's Cup i obres del circuit de la Fòrmula 1, tornada amb temps per canviar-se de roba als hotels o punt de trobada

19:30 hores trasllat amb autobus fins al saló Benacher on es farà un col.loqui per a parlar de futbol a càrrec de periodistes del diari SPORT sempre i quan no juge el Barça a les 20 hores en aquest cas es veuria el partit

22:00 hores Sopar de Gala al saló Benacher i lliurament de trofeus als participants del torneig de futbol 7, sortejos de regals ( samarretes oficials signades per jugadors, dues entrades VIP per un partit be de Champions o de lliga, altres), entrega del pin oficial de L'Aplec i bossa amb regals del diari SPORT als asistents, parlaments, hi haurà una orquestra per a ballar.. ( de la mateixa manera si el Barça jugara a les 22 hores es projectaria el partit en una pantalla gegant mentres sopem )

02:30 tornada



dia 27 diumenge

10:00 hores visita a la Ciutat de les Ciències, exteriors (farem una ullada al Palau de l'Opera, i umbràcul), exposicions del Princep Felip (recomanem les de la tercera planta i després les de la primera que són més per a tocar) i projecció a l'Hemisfèric (que ja savem quina peli fan i es impresionant)(ticket 8,5 € preu de grup)

13:30 hores aprox. dinar popular organitzat per la P.B. Cabanyal Ciutat Jardí. Si algú té temps per a tornar després de dinar l'entrada li serveix per tornar al museu una altra vegada a la vesprada sense pagar res més.